You are here

Fysiske læringsmiljøer

Vi ønsker at have fremtidssikrede skoler med et godt læringsmiljø for eleverne og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne på skolerne. De fysiske rammer skal understøtte vores 2020-perspektiver.

Byrådet har siden 2015 prioriteret renovering af faglokaler og indeklima på kommunes skoler. Formålet er at fremtidssikre skolernes pædagogiske rammer og krav til faglokalers brug og indretning. Vi ønsker at have fremtidssikrede skoler med et godt læringsmiljø for eleverne og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne på skolerne. De fysiske rammer skal understøtte vores 2020-perspektiver og understøtte byrådets ambition om, at skolerne skal ligge blandt de 10 bedste i landet. 

Skolekøkkener

I løbet af 2015 og 2016 er de sidste skolekøkkener opdateret, og alle skolerne har i dag moderniserede og tidssvarende skolekøkkener. Følgende skoler er renoveret:

Dåstrup, Lynghøj, Lindebjerg, Gadstrup, Østervang, Jyllinge, Peder Syv, Himmelev og Absalon.

Håndværk og design

Roskilde Kommune har nu nye håndværk og design-lokaler på henholdsvis Østervangsskolen, Lindebjergskolen, Gadstrup Skole, Hedegårdenes Skole, Baunehøjskolen, Himmelev Skole, Sct. Jørgens Skole, Tjørnegårdskolen og Vindinge Skole.  

Du kan blive vist rundt i Østervangsskolens nye håndværk og design-lokaler i en virtual reality-præsentation ved at klikke her og læse om de bærende værdier og tanker i byggeprojektet her

Fysik og biologi 

I starten af januar 2017 blev renovering af fysik- og biologilokaler færdiggjort på følgende skoler:

Dåstrup, Lindebjerg, Gadstrup, Jyllinge, Absalon og Sct. Jørgens.

 

 

 

Senest opdateret

12.09.2018