You are here

Ledelse af læringsmiljøer v/Heidi Honig Spring

  • HHS

    AKT-konsulent Heidi Honig Spring holder oplæg for skoleledelser i Roskilde Kommune om ledelse af inkluderende og motiverende læringsmiljøer. Se film og download materialer nederst på siden.

Inspirationsoplæg og materialer til arbejdet med ledelse af inkluderende og motiverende læringsmiljøer

På Roskilde Kommunes lederseminar januar 2017 på Metalskolen i Jørlunde satte konsulent Heidi Honig Spring med sit oplæg: ”Inkluderende og motiverende læringsmiljøer – nogle nedslag i relation til 2020-perspektiver” fokus på ledelse af kommunes nøgleområde to. Oplægget er her på siden gengivet i sin fulde længde i to dele.

Heidi trækker i sit oplæg på en bred vifte af litteratur. Herunder sine egne udgivelser:

På vej til drømmeklassen – en konkret proces til forbedring af klassens læringsfællesskab (https://www.frydenlund.dk/boeger/varebeskrivelse/3608)

Håndbog for ressourceteams og vejledere i skolen – ideer, viden og værktøjer (https://www.frydenlund.dk/boeger/varebeskrivelse/3868)

Du kan se listen over Heidis forslag til litteratur her: Microsoft Office document icon Forslag_til_litteratur_Heidi_Honig_Spring.doc 

Du kan vælge at se de to dele af oplægget i en sammenhæng, eller du kan vælge at indlægge de drøftelser, som Heidi lægger op til i præsentationen – du vil blive guidet til dette i filmen, og du kan nedenfor downloade alle Heidis slides i to PDF’er (en til hver del) samt materiale og spørge-ark til de forskellige dele af processen. Tanken er, at processen, refleksionerne og drøftelser kan overføres til fx skolens PLC-team.

Film og materialer

Senest opdateret

20.10.2017